Studio ItaliŽ
taalcursus Italiaans

 
  home     wie?    cursus Italiaans   
links   contact     facebook

Yvonne

Ciao!
Ik ben Yvonne Leegwater, geboren en getogen in de Zaanstreek. De Italiaanse taal heb ik geleerd in Milaan, waar ik zes jaar heb gewoond en gewerkt. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in Italiaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Toen ik als studentenbaan Italiaanse les ging geven bij de Volksuniversiteit, kwam ik erachter dat ik lesgeven heel leuk vind!


Italiaans
In 2010 heb ik Studio ItaliŽ opgericht en geef ik als zzp-er op kleine schaal cursussen Italiaans. Ik heb al veel mensen uit de omgeving Italiaans geleerd. Als ze zeggen dat het een verrijking van hun leven is, dat ze nu in ItaliŽ de mensen kunnen verstaan en ook iets terugzeggen, maakt dat me blij. Daar doe ik het voor! De sfeer in mijn lessen is ontspannen. Ik spreek veel Italiaans en na een poosje babbelen de meesten vrolijk mee. Naast het lesgeven, kijk ik ook met veel plezier het huiswerk na van cursisten Italiaans van de NHA.


Nederlands voor anderstaligen
Tijdens de pandemie werd het eventjes stil rond mijn Italiaanse lessen, waardoor ik op zoek ging naar andere zinvolle bezigheden. Zo ging ik aan de slag bij een Nederlandse taalschool in Amsterdam en begon ik aan de opleiding tot docent Nederlands als tweede taal. Inmiddels ben ik gecertificeerd docent Nt2 en sta ik dagelijks voor de klas. Ik geef les op verschillende niveaus aan inburgeraars, expats en studenten.

Specialisatie
Ik ben altijd blij als er nieuwe dingen op mijn pad komen, waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen.
Zo heb ik me de laatste jaren ook kunnen specialiseren in redigeren, vertalen, ondertitelen en bewerken van digitale leermiddelen.


Referenties op Facebook

Ik heb op een leuke manier van Yvonne de beginselen van de Italiaanse taal geleerd, samen met andere leuke en gemotiveerde mede-cursisten. Was iedere week weer leuk om naar de Italiaanse les te gaan. In september gaan de lessen weer door, nu al zin in! 
Jos


Superleuke, gezellige en gedegen cursus! Daar heb je echt plezier van, in meerdere opzichten.
Corja

Leuke groep, op een leuke manier de Italiaanse taal leren. Ik zeg vervolgcursus kom maar op! Diana


Leuke lessen met ontspannen gesprekjes en muziek er tussendoor.  Ik kan iedereen aanraden om bij Studio ItaliŽ  Italiaans te gaan volgen als je Italiaans minded bent.

Christ


Ontspannen, gezellige leerzame lessen met leuke spontane tussendoor acties.

Renť

facebookdrs. Y. Leegwater  

K.v.K. Amsterdam nr. 34367663
IBAN NL64 INGB 0004 8119 11
opgenomen in het CRKBO